Ljajić: Mi smo ozbiljna politička stranka i to ćemo pokazati na ovim izborima

Beograd/Novi Pazar – U sali Doma omladine u Beogradu, u skladu sa svim epidemiološkim merama, održana je Skupština Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Stari grad.

Predsednik SDPS Rasim Ljajić, foto: pres služba SDPS

Predsednik SDPS-a Rasim Ljajić ovom prilikom je još jednom istakao važnost izbora koji su pred nama, značaja koji beogradski odbor ima za rad čitave organizacije i potrebu da uvek okupljamo dobre, kvalitetne ljude na jednom mestu.

-Želimo da pokažemo realnu snagu koju imamo, mi nismo fikcija već ozbiljna politička stranka i to ćemo pokazati i na ovim izborima i u periodu posle izbora, jačajući i snažeći i organizaciono i kadrovski. Ostajemo verni principima na kojima smo osnovani. Mi moramo čuvati normalnost, ljudskost, pristojnost. Nikada, ni po koju cenu, ni zbog kakvih glasova, ne odričimo se onoga što nosimo iz kuća. Poštujemo drugog i drugačijeg, bez obzira kako se zove, kome pripada i u šta veruje. Mi svojim ponašanjem moramo to stalno da pokazujemo i ističemo. Normalnost će uvek pobediti, kao i osnovni ljudski principi i kvalitet ljudi – poručio je Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije u svom govoru.

Za predsednik odbora SDPS-a Stari grad izabran je Veselin Sarić.

PP Media