Ljajić u Brodarevu: Važno je da lista pod brojem 1 osvoji najveći broj glasova

Prijepolje/Brodarevo – Na danas održanom skupu Sandžačke demokratske partije  u Brodarevu, okupljenim meštanima Brodareva i okoline obratili su se predsednik i osnivač stranke Rasim Ljajić i kandidati za narodne poslanike Jasmin Hodžić i dr Muamer Bačevac, kao i predsednik OO SDP Prijepolje Esad Hodžić i Armin Mujezinović u ime domaćina.

Osnivač stranke Rasim Ljajic obratio se prisutnima naglasivši da prema tom mestu ima posebne emocije. On je tom prilikom istakao da je veoma važno da lista pod brojem 1 osvoji najveći broj glasova na predstojećim izborima, čime bi moglo još više da se pomogne i učini za Prijepolje i Brodarevo.

– Ova koalicija nam onogućuje da imamo učešće u izvršnoj vlasti, kako bi mogli pomoci građanima. Molim vas da izađete na ove izbore i da glasate za ove ljude koji zaslužuju podršku. Nećemo razočarati Brodarevo i uradićemo za vas sve ono što je moguće u datim okolnostima, kao i ono što je realno – rekao je Ljajić.

Prisutnima su se obratili i Esad Hodžić, predsednik odbora SDP u Prijepolju. Hodžić je tom prilikom istakao da politički protivnici koji su na vlasti nisu uradili ništa za Brodarevo.

– Čak i ono što smo mi uradili uništavaju ili onemogućavaju da se koristi, kao što je učenička sala koja je zaključana – rekao je Hodžić.

PP Media i Indeksonline