Lokalizovan požar, vatra progutala dve prostorije i deo krova

U prijepoljskom naselju Jezdovića kosa, iznad Kolovrata u subotu veče nešto pre 19 časova buknuo je požar u domu porodice Bajramović. Vatrena stihija, prvo je zahvatila prostoriju u prizemlju kuće a zatim se proširila i na ostale njene delove. Brzom reakcijom pripadnika Vatrogasno spasilačke jedinice vatra je obuzdana. U požaru niko od članova porodice nije povređen, međutim vlasnici kuće pozlilo je tokom akcije gašenja pa su intervenisali lekari Hitne pomoći.

Komandir Vatrogasno spasilačke jedinice Vujadin Kovačević kaže da uzrok požara još uvek nije poznat, sumnja se na neispravnu strujnu instalaciju.

– U gašenju požara učestvovalo je pet vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila. Na svu sreću nije bilo vetra pa su uspeli brzo da ugase vatru. Šta je tačan uzrok požara još uvek se ne zna – kazao je za “PP Mediu” Kovačević.

Tokom požara izgoreo je jedan deo krovnog pokrivača, oštećene su i dve prostorije. Tačan uzrok požara znaće se nakon što nadležni organi obave uviđaj, kao i visina materijalne štete.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *