Marković: Bjelić je pretio meni i mojoj porodici

Zbog dešavanja koja su obeležila neslavan početak drugog skupštinskog zasedanja predsednica SO Prijepolje Stana Marković kaže da je jutros imala veoma neprijatan razgovor sa kandidatom za odbornika liste Dveri Miroljubom Bjelićem. Naime, Stana Marković je pozvala Bjelića da mu objasni da ostavka odbornice Danke Cvijović nije u skladu sa zakonom i da ne može biti sprovedena, te da iz tog razloga njemu ne može biti uručeno rešenje o početku odborničkog mandata u lokalnom parlamentu, iako je dan pre toga uredno pozvan da dođe na sednicu.
„Jutros sam pozvala odbornika Bjelića da mu objasnim citavu proceduru, ali on nije hteo da odustane od dolaska na sednicu i zbog njegovog prisustva nismo u situaciji da održimo sednicu. Kada sam Bjeliću objasnila o čemu se radi, on je bio vidno razočaran, čak i vrlo neprijatan. Naime, u telefonskom razgovoru je pretio meni i mojoj porodici, a ja sam slučaj prijavila državnim organima“, kazala je Marković.
Na naše pitanje da li je tačno da je prilikom razgovora predsednici Marković pretio, Miroljub Bjelić kaže da ako Stana Marković ima dokaze za to, on je spreman da razgovara na tu temu. Više informacija o tome nismo dobili od Bjelića.
PP Media