Milana Miloševića na večni počinak ispratilo više stotina građana Prijepolja

Kao grom iz vedra neba u četvrtak ujutru odjeknula je vest Limskom dolinom da je dvadesetdvogodišnji Milan Milošević nesrećno izgubio život u kanjonu reke Mileševke nakon što je pao niz liticu duboku 70 metara. Nastradali mladić sahranjen je u petak na gradskom groblju na Ravnama u prisustvu više stotina građana.
Milana je u smrt odvela želja da spase telefon koji je ispao njegovom drugaru, međutim umesto telefona niz liticu je odleteo nesrećni mladić. Kako saznajemo on je bio u društvu sa dva druga Danilom P. i Mladenom A. i tri drugarice od kojih je jedna Jelena G. gde su obilazili nedavno izgrađenu stazu koja vodi do Savinih isposnica nedaleko od manastira Mileševa.
Milan Milošević iz sela Straševac desetak kilometara udaljenom od Prijepolja živeo je u porodičnoj kući sa sestrom Mirjanom, majkom Natašom i ocem Milovanom. Slovio je za vrednog i poštenog momka i služio za primer drugim mladićima u selu.
U želji da zaradi novac nije se libio da radi ni najteže fizičke poslove, često je odlazio u nadnicu a u poslednjih pola godine radio je u građevinskoj firmi koja se bavi ugradnjom centralnog grejanja. Zbog svog fizičkog izgleda i atletske građe često je privlačio pažnju devojaka.
Novinaru Večernjih novosti javila se Milanova devojka, koja je iz susedne Nove Varoši i nije želela ime da joj spominjemo ali nam je kazala da je za njegovu smrt saznala iz medija.
– Trebali smo u sredu da se vidimo ali ja nisam mogla da dođem u Prijepolje. Nakon toga on je otišao sa društvom da prošeta kanjonom Mileševke. Kako je vreme prolazilo a on se nije javljao i telefon mu je bio non stop nedostupan sve više sam počela da brinem. Kada sam se ujutru probudila i ugledala natpise na društvenim mrežama bila sam u potpunom šoku- kroz plač kaže Milanova devojka sa kojoj je rapočeo romansu pre nepunih mesec dana.
PP Media