Ministar Aleksandar Vulin posetio PU Prijepolje

Prijepolje -Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas prilikom obilaska Policijske uprave u Prijepolјu da državno rukovodstvo Republike Srbije na čelu sa predsednikom Vučićem posvećeno radi na jednakom razvoju svih delova Srbije i da policija podjednako i posvećeno brine o sigurnosti svakog građanina naše zemlјe i u centralnim delovima i u pograničnim delovima.

Ministar Vulin obišao prijepoljske policajce, foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas prilikom obilaska Policijske uprave u Prijepolјu da državno rukovodstvo Republike Srbije na čelu sa predsednikom Vučićem posvećeno radi na jednakom razvoju svih delova Srbije i da policija podjednako i posvećeno brine o sigurnosti svakog građanina naše zemlјe i u centralnim delovima i u pograničnim delovima. 

„Građani Srbije treba da budu mirni, spokojni i sigurni i da znaju da je njihova država tu da brine o njima, kako u centralnim, tako i u pograničnim delovima naše zemlјe“, rekao je ministar Vulin nakon posete Policijskoj upravi Prijepolјe.

Načelnik PU Prijepolje Siniša Cvijetić sa ministrom Aleksandrom Vulinom, foto: MUP

„Veliki broj investicija u Prijepolјu, ulaganje u infrastrukturu, potpuno renovirana  policijska uprava i mnoga druga ulaganja, govore u prilog tome koliko je državi, koliko je predsedniku Vučiću važno da građani Prijepolјa i drugih pograničnih opština ostanu na svojim ognjištima, da imaju posao, da rade i da bezbrižno gaje porodice na svojoj dedovini“, istakao je ministar Vulin. 

Ministar je naglasio da su uslovi rada policijskih službenika i usluge koju pružaju građanima u poslednjem periodu značajno unapređene i da će se taj trend nastaviti i u budućnosti.

Ministar Vulin je od strane pripadnika Policijske uprave u Prijepolјu na poklon dobio gusle i ikonu Belog anđela zbog izuzetnog doprinosa i posvećenosti u radu za ovaj grad i ovu policijsku upravu.

PP Media