Miroljub Šaponjić: U Direkciji za izgradnju radilo se u skladu sa zakonom

Nekadašnji direktor Direkcije za izgarnju Nove Varoši Miroljub Šaponjić demantuje navode predsednika opštine Nova Varoš Radisava Vasiljevića, koji su se pojavili u medijima a koji se tiču njegovog rada u direkciji.
Šaponjić kaže da je radio u skladu sa zakonom i da nikakvih nepravilnosti nije bilo.
“ Kao direktor direkcije nisam moga doneti Odluku o sprovođenju postupka likvidacije. To je doneo Privremeni organ opštine Nova Varoš, po Zakonu o Loklanoj samoupravi. Što se tiče poslovanja Direkcije za izgradnju, u protekle četiri godine uradjeno je jako puno,asfaltirali smo preko 60km puteva. Sanirali smo preko 50km atarskih puteva,odradili smo vodovode u Draglici, Bistrici, Drmanovićima, Bukoviku. Regulisana je i kanalizacija turističke zone Zlatara. Napravljen je objekat za prodaju mleka i mlečnih proizvoda na novovaroškoj pijaci, kao mnogo drugih infrastrukturnih objekata“, kaže Miroljub Šaponjić.
Urađena je savremena ski staza i nabavljena oprema za veštačko osnežavanje, sve je to urađeno u skladu sa zakonom. Ovih dana neki od bivših radnika i rukovodioca direkcije iznose niz neistina da je bilo nepravilnosti u radu ovog preduzeća, ističe Šaponjić.

Miroljub Šaponjić bivši direktor Direkcije za izgradnju Nove Varoši

Miroljub Šaponjić bivši direktor Direkcije za izgradnju Nove Varoši


„ Za sve poslove koje smo odradili postoji uredna dokumntacija o sprovedenim javnim nabavkama, kao i potpisanim ugovorima koji su objavljeni na portalu. To su sve stvari koje se daju proveriti“, tvrdi Miroljub Šaponjić.
Na konferenciji za novinare Pokreta Dveri u Čačku izneseno je niz neistina, dodaje bivši direktor Direkcije za izgradnju Nove Varoši Miroljub Šaponjić.
„ Ski kuća koja je izgrađena na Zlataru nije urađena mimo zakona kako je trvdio Dejan Grbić, on je bio predsednik Komisije koja je utvrdila da je urađeno sve po zakonu i na to sve stavila svoj potpis. Meni je od njih jasno predočeno da je sve odrađeno onako kako je predviđeno zakonom, da je ugrađena predviđena količina materijala, kao i da je rad izvršen na odgovarajući način sa uredno iskazanim računima. Pominjali su i da smo porušili neki magacin direkcijski, u suštini radilo se o jednom ruglu i straćarama koje su se nalazile iznad pijace. Taj objekat smo srušili sa namerom da se prostor iskoristi za izgradnju Autobuske stanice,prostor je uređen i više nema ružnih objekata koji su pretili svojim urušavanjem da ugroze bezbednost prolaznika“, zaključuje Miroljub Šaponjić.
PP Media

One thought on “Miroljub Šaponjić: U Direkciji za izgradnju radilo se u skladu sa zakonom

  • SVE JE TO OK NAJSLADJE SU PARE NA OVIM ATARSKIM PUTEVIMA…UGRADI SE 2 KAMIONA MATERIJALA A PISE 52 ,KAO BILA PROVALIJA NA SRED PUTA. A ONDA NARAVNO U KAFANI SVE PODELI NA RAVNE CASTI. NE VERUJEM DA JE NA OVIM ZVANICNIM OBJEKTIMA MOGLO NESTO DA SE OZBILJNO UKRADE ,TU JE SVE POD LUPOM ALI ATARSKI PUTEVIIII….I ZABORAVIH CISCENJE SNEGA (SVE OCISCENO PA PREKO NOCI OPET NAPADALO)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *