Misteriozno utapanje devojčice iz Priboja u Savi

Priboj – Stefana M. (14) iz Priboja utopila se u nedelju oko 18 časova u Beogradu, a njeno telo u Savi kod Galovice pronašli su ronioci Žandarmerije. Prema prvim informacijama, ona je bila na porodičnom slavlju zajedno sa roditeljima. Kupala se sa drugom decom kada je iznenada nestala. Pokrenuta je opsežna potraga, ali kada je njeno telo pronađeno ona više nije davala znake života.

Stefana sa roditeljima i bratom, foto: Facebook

Tačne okolnostima pod kojima se nesrećna devojčica udavila još nisu poznate. Tačan uzrok nesreće pokazaće obdukcija, nakon koje je telo prevezeno u Priboj, gde će devojčica biti i sahranjena.

Četrnaestogodišnja Stefana M., pred kraj letnjeg raspusta otišla je u Beograd na porodično slavlje, zajedno sa roditeljima, ocem Vladanom, majkom Jelenom i mlađim bratom Andrejom. Prema rečima jednog od prijatelja ove porodice, devojčica se nalazila na splavu zajedno sa brojnom familijom. U jednom trenutku, neko od okupljenih je primetio da Stefane nema, nakon čega je počela potraga i prava drama, a pozvana je i policija. Posle višečasovne potrage, telo nesrećne devojčice Žandarmerija je pronašla nedaleko od splava na kojem je bila.

– Stefana se igrala u vodi sa ostalom decom, ona je bila najstarija. U graji i galami u prvi mah nisu primetili da je nema. Kada su shvatili da nije tu, deca su se uspaničila i pozvala su roditelje, koji su prvo pozvali policiju i pretražili obalu i prostor oko splava. Nažalost, ronioci Žandarmerije pronašli su njeno telo nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđena – kaže naš sagovornik.

SAHRANA U RODNOM GRADU

Žitelji Priboja sa nevericom su primili vest da je njihova sugrađanka nastradala u Savskom jezeru. Oni koji znaju porodicu Manović kažu da se radi o čestitim ljudima, te da je otac Vladan istaknuti sportski radnik. Nakon završene obdukcije, telo nastradale Stefane prebačeno je u Priboj, gde će ona biti u utorak sahranjena.

Novosti