Mokra Gora domaćin 6. Turističke konferencije ,,Zapadna Srbija”

Prijepolje/Nova Varoš/Užice/Zlatibor/Požega – Turistički radnici okupiće se 6 i 7. decembra u Mokroj Gori na 6. Turističkoj konferenciji ,,Zapadna Srbija”, koja okuplja turističke radnike iz Srbije i regiona kako bi predstavili projekte, razvojna rešenja i ostvarene rezultate tokom protekle turističke sezone. Ove godine konferencija se održava pod motom „Turizam se vratio, pred nama su novi izazovi i nove šanse“.

Foto: PP Media

Regija Zapadna Srbija se nalazi među 18 prioritetnih turističkih destinacija u zemlji, koja je zahvaljujući izuzetnim prirodnim bogatstvima jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih turističkih područja u Srbiji. Ova regija ima izuzetne uslove za aktivni odmor i predstavlja odličan izbor za sve turiste koji imaju želju za bogatijim sadržajem tokom odmora.

Među panelistima, koji će se obratiti tursitičkim radnicima tokom dvodnevnog druženja u Mokroj Gori nalaze se Milovan Popović, direktor Turističke zajednice Umaga,  dr Nataša Pavlović, direktorka Turističke organizacije Vojvodine, Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA i ali brojni drugi stručnjaci u oblasti turizma.

Turistička regija Zapadna Srbija,  prva u Srbiji je prepoznala značaj udruživanja i regionalnog pristupa turizmu.

PP Media