Mrdović: Da radost praznika ispuni sva srca, a porodice obasja srećom i blagostanjem

Priboj – Povodom završetka jednomesečnog posta i nastupajućeg Ramazanskog Bajrama, predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović uputio je čestitku svim pripadnicima islamske veroispovesti.

Foto: A.Rovčanin

Mrdović je u čestitci vernicima koji slave ovaj praznik poželeo da radost praznika ispuni sva srca, a porodice obasja srećom i blagostanjem.

– Neka nas ovaj praznik još jednom podseti na važnost međusobnog razumevanja, poštovanja i tolerancije. Biti podrška i oslonac, pružiti ruku svakome kome je ona potrebna, biti dobar prijatelj i komšija, vrednosti su koje svi treba da negujemo i cenimo. Sveti mesec milosti i oprosta podsetio nas je na značaj zajedništva, solidarnosti, međusobnog razumevanja i poštovanja – na sve neprolazne vrednosti kojima je Bajram simbol, a koje složno gajimo i negujemo kako bismo, na dobrobit svih naših građana, nastavili da gradimo i snažimo svoju sredinu, čineći je kadrom da odgovori na svaki izazov. Svim vernicima Islamske zajednice od srca čestitam Ramazanski Bajram – naveo je predsednik pribojskog parlamenta Boris Mrdović u čestitki.

PP Media