Na Zlataru kao u košnici

Tokom novogodišnjih praznika na Zlataru se tražio krevet više, pa su tako svi hoteli bili popunjeni do poslednjeg mesta. Prema proceni ovdašnjih turističkih radnika dnevno je na ovoj planini bilo popunjeno oko 1200 ležajeva što je maksimalan smeštajni kapacitet, međutim znatno više ljudi posetilo je Zlatar tokom jednodnevnih izleta gde se pre svih misli na goste iz susednih opština koji u nedostatku kvalitetnog mesta za odmor u svojoj sredini rado posegnu upravo do ove planine.
Puno je bilo i na skijalištu “Zlatar” gde je radila ski staza “Zlatar 2” tako da su mnogobrojni ljubitelji skijanja mogli da uživaju u zimskim čarolijama. Od subote 7. januara počeće sa radom i ski staza “Zlatar 1” kao i četvorosedna žičara, cena ski pasa izosiće svega hiljadu dinara.

Skijalište Zlatar, foto: www.ppmedia.rs


Direktorka TSC”Zlatar” i hotela “Panorama” Rosa Jakovljević kaže da gosti koji su boravili tokom prva četiri dana nove godine na ovoj planini nose sa sobom lepa iskustva i uspomene te da su svi bili izuzetno zadovoljni kako ljubaznošću osoblja u ugostiteljskim objektima tako i smeštajem u zlatarskim hotelima.

Gosti zadovoljni odlaze sa Zlatara noseći lepe uspomene


Dobra poseta na Zlataru odrazila se i na posetu u novovaroškim ugostiteljskim objektima pa tako i oni zadovoljno trljaju ruke nakon prvih nekoliko ovogodišnjih dana. Radojica Mićović vlasnik kultne diskoteke “Krug” kaže da su mladi sve četiri noći popunili diskoteku do poslednjeg mesta, da je sve proteklo bez ijednog incidenta te da su cene pića bile nepromenjene u odnosu na ostale dane kada nije praznik.

Kultna diskoteka Krug tokom novogodišnjih praznika ispunjena do poslednjeg mesta


PP Media