Na Zlataru otvoren Info centar

U samom srcu turističke zone Zlatar, na Babića brdu, u neposrednoj blizini hotela Zlatarski Zlatnik, Panorama i Zlatarski biseri otvoren je Info centar Turističke organizacije “Zlatar” gde će turisti moći da dobiju sve važne informacije vezane za turističku ponudi Zlatara, kao i druge podatke bitne za opštinu Nova Varoš. Takođe, tu će moći da se nabave autentični suveniri iz ovog kraja.

Simboličnim presecanjem vrpce prvi čovek opštine Radosav Vasiljević i direktor TO “Zlatar” Branko Pucarević označili su početak rada ovog objekta, koji će raditi u dve smene tokom cele godine, ističući da Zlatar ovakav objekat odavno zaslužuje.

– U razvoj turizma, opština dosta ulaže i rezultati postaju sve vidljiviji. Broj hotela i smeštajnih jedinica sve je veći pa stoga raste i broj turista i noćenja na Zlataru – rekao je predsednik opštine Nova Varoš Radsosav Vasiljević dodajući da mora da se nastavi sa ulaganjem prema centru Zlatara i manastiru Sv Kozme i Damjana.

Na svečanosti povodom otvaranja objekta, govorio je i direktor TO Branko Pucarević koji je naglasio da je otvaranje Info centra deo strateških ciljeva, što donosi pomak u razvoju turizma.

– Turisti koji dođu na Zlatar moći će na jednom mestu da dobiju sve potrebne informacije, da se bolje upoznaju sa kulturno-istorijskim znamenitostima, da saznaju šta je to interesantno na ovoj planini – istakao je Pucarević.
PP Media