Adis Micanović novi trener pazarskih odbojkašica

Ženski odbojkaški klub Novi Pazar predstavio je novog trenera Adisa Micanovića, kao i organizatorku igre Jelenu Popadić, a prema najavama iz tog kolektiva cilj je da se za nekoliko godina ekipa takmiči u Superligi.

“Odlučili smo da unapredimo rad i postavimo više ciljeve, a da bi to ostvarili pojačali smo upravu i sportski sektor. Prvi put u klupskoj istoriji angažovali smo trenera sa strane. Grad i Sportski savez imaju razumevanja, daju nam potporu i prate naše planove”, rekao je predsednik novopazarskog kluba Nermin Bejtović.

Jakup Zatrić izabran je za novog sportskog direktora, Kemal Tutić obavljaće dužnost sekretara, Vezira Župić biće koordinator svih klupskih selekcija, a Emina Zuković član stručnog saveta.

Popadić je prethodno nastupala za Inđiju, dok je Micanović vodio ekipu Bambi Voleja iz Prijepolja.

“Srećan sam jer sam došao u najsportskiji grad u Srbiji u poslednje dve godine, koji je uložio mnogo. To potvrđuju rezultati odbojkaša, rukometaša i futsal tima. Došlo je vreme da jedan ovdašnji ženski kolektiv nađe mesto na sportskoj mapi Srbije. Ove godine postavljamo temelje za Superligu”, naveo je Micanović.

Novopazarke se takmiče u Drugoj ligi Zapad, a prošle sezone pripalo im je pretposlednje, deveto mesto.
Izvor: RTVNP Miljan Minić