Nail Kajević podneo ostavku na mesto direktora Centra za socijalni rad

Danas je ostavku na mesto direktora Centra za socijalni rad u Prijepolju podneo Nail Kajević. Pre Kajevića ostavke na mesto direktora u preduzećima čiji je osnivač opština podneli su Mirko Malešić u Domu Kulture, Radovan Cmiljanović u Direkciji za izgradnju, Hule Kajević u predškolskoj ustanovi Miša Cvijović.
Direktor JKP „Lim“ Aziz Hadžifejzović od juče je i zvanično u penziji, tako da će i ova ustanova na narednom skupštinskom zasedanju dobiti novog rukovodioca.
Dragana Varaklić direktorka TO Prijepolje, Sadija Hodžić direktorka biblioteke „Vuk Karadžić“ , Hasib Hajdarević direktor Doma zdravlja u Prijepolju i Slobodan Pušica direktor Muzeja su rukovodioci koji nisu podneli ostavke na svojim funkcijama.
Sutra bi, kako nezvanično saznajemo, trebalo da se održi sednica Opštinskog veća na kojoj će biti predloženi novi vd direktori javnih preduzeća i ustanova i prosleđeni skupštini na usvajanje. Takođe na istoj sednici bi trebalo i da se predloži razrešenje direktora Doma zdravlja i Turističke organizacije.
Umesto Naila Kajevića nezvanično saznajemo da će za vd direktora biti predložena Sabira Hadžiavdić (BDZS), Malešića bi trebalo da nasledi Radoslav Korigić (SPS), umesto Cmiljanovića u Direkciju za izgradnju da dođe Remzija Fetahović (BDZS), Aziza Hadžifejzovića naslediće Enes Memišahović (DPS).Ukoliko dođe do razrešenja Dragane Varaklić njen naslednik u Turističkoj organizaciji trebalo bi da bude Nebojiša Svičević (SPS), dok bi Hasiba Hajdarevića u Domu zdravlja trebalo da zameni Sead Porović (DPS).
Ono što je za sada sigurno je da promene neće biti u biblioteci i u Crvenom krstu.
PP Media