Novi metri asfalta u pribojskom naselju Panja Glava

Priboj – Zahvaljujući lepom vremenu u decembru, žitelji pribojskog prigradskog naselja Panja Glava, ovih dana dobili su nove metre asfalta.

Novi metri asfalta u pribojskim selima, foto: OU Priboj

Iz pravca Starog Priboja asfaltirana je deonica od 300 metara, širine tri metra. Asfaltna traka stigla je do vrha Panje Glave, čime je savladan veliki uspon i omogućen svojevrsni kružni tok žiteljima ovog prigradskog naselja.

I ova deonica je iz prošlogodišnjeg programa, koji se zahvaljujući produžetku građevinske sezone, realizuje a sredstva je obezbedila opština Priboj.

Zadovoljstvo građana je nemerljivo i sa jedne i sa druge strane ovog prevoja, odakle se, kao na dlanu, vide oba dela Priboja.

Novi metri asflta omogućili su i adekvatan prilaz do letos uređenog izletišta na samoj Panjoj Glavi, gde su postavljene klupe za odmor ali i parkovski mobilijar, izgrađen je i sportski teren, za najmlađe, rekreativce ali i sportiste, a pre svega izletnike, jer se odavde, sa idealne kote i istinske zelene oaze stoletnih borava, uz svež vazduh, uživa i u predivnom pogledu, kako na okolinu, tako i na oba dela grada.

PP Media