Novogodišnja priča o čarobnom drvetu i pokloni za 75 Novovaroških mališana

Nova Varoš – U duhu praznične euforije i želje da obraduju najmlađe sugrađane, Kancelarija za mlade Nova Varoš i Dom kulture „Jovan Tomić“ udružuju snage kako bi organizovali poseban događaj za decu iz lokalne zajednice. U petak, 29. decembra, u Domu kulture održaće se dečja predstava pod nazivom „Novogodišnja priča o čarobnom drvetu“, s dva termina, prvi u 13 časova i drugi u 16:30.

Foto: Promo

U prvom terminu predstava je namenjena deci iz seoskih škola, od predškolskog uzrasta do četvrtog razreda, dok je drugi termin planiran za mališane iz grada za predškolski uzrast iz PU “Paša i Nataša”, i za decu od prvog do četvrtog razreda škole Živko Ljujić.

Ova čarobna priča, namenjena najmlađima, pružiće deci nezaboravno iskustvo i uvesti ih u svet mašte i bajki tokom prazničnog perioda. Predstava je pažljivo odabrana kako bi zadovoljila različite uzraste i ukuse dece, obećavajući im satove smeha, radosti i čarolije. Nakon završetka predstave, od 13 časova Deda Mraz će svakom od 75 mališana iz seoskog područja uručiće poklone, pružajući im toplinu i radost praznika koje će pamtiti.

Kancelarija za mlade Nova Varoš ističe važnost zajedništva i brige o najranjivijim članovima zajednice, posebno tokom prazničnih dana. Ovaj događaj ima za cilj stvaranje lepih uspomena i osiguranje da svako dete oseti magiju praznika.

PP Media