U Prijepolju raspisan javni poziv za dodelu auto sedišta za decu

Prijepolje – Opština Prijepolje raspisala je javni poziv za dodelu dečijih auto sedišta za decu rođenu u 2023. godini. Pozivaju se roditelji sa teritorije opštine Prijepolje, čija su deca rođena u ovoj godini, da podnesu zahtev za dodelu besplatnih auto sedišta za decu u putničkim vozilima.

Ilustracija, foto: A.Rovčanin

Kriterijumi za dodelu auto sedišta su da je dete rođeno u 2023. godini, potom da dete i bar jedan od roditelja  ima prebivalište na teritoriji opštine Prijepolje.

Uz zahtev i popunjen prijavni formular potrebno je priložiti izvod iz matične knjige rođenih deteta (fotokopija), potvrde MUP-a za dete i bar jednog od roditelja da imaju prebivalište na teritoriji opštine Prijepolje.

Obrazac prijave može se preuzeti u prostorijama Odseka za društvene delatnosti (Dečija zaštita), ulica Sandžačkih brigada bb svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Prijave za dodelu auto sedišta za decu po ovom javnom pozivu mogu se podneti neposredno u prostorijama Odseka za društvene delatnosti (Dečija zaštita), ulica Sandžačkih brigada bb. Rok za podnošenje prijava počinje da teče od dana objavljivanja javnog poziva i traje do konačne raspodele auto sedišta.

Datum i lokacija dodele dečijih auto sedišta biće naknadno određeni o čemu će podnosioci prijave biti uredno obavešteni.

PP Media