Odbojkašice Bambi Voleja ubedljivom pobedom zadržale lidersku poziciju

Odbojkašice Bambi Voleja pobedile su u 14. kolu Druge lige Zapad ekipu Leposavića sa 3:0, po setovima 25:23, 25:15 i 25:19 za nešto više od jednog časa igre. Nakon ove pobede prijepoljske odbojkašice zadržale su lidersku poziciju na tabeli sa 35 bodova, jednim bodom više od ekipe Tutina.

I drugi put ove sezone odbojkašice Bambi Voleja nadigrale su protivnice sa severa Kosova. Posle ravnopravne igre u prvom setu, gde se igralo poen za poenom do samog finiša, domaće odbojkašice odigrale su u završnici čvršće na mreži i rešile tesno ovaj deo igre u svoju korist sa 25:23. Sasvim drugačija slika na terenu viđena je u drugom setu, proradio je servis domaćih odbojkašica pa su se gošće iz Leposavića mučile na prijemu što je prouzrokovalo i dosta grešaka u napadu te je ova deonica ubedljivo pripala Bambi Voleju sa 25:15. U trećem setu do devetnaestog poena protivnice su se smenjivale u vodstvu onda je na servis došla kapiten domaćih Edina Bajramović i praktično servisom privela set a samim tim i meč kraju.

ŽOK Bambi Volej – ŽOK Leposavić 3:0 (25:23, 25:15 i 25:19), foto: www.ppmedia.rs

Ova pobeda prestavlja lepu uvertiru odbojkašicama Bambi Voleja pred naredno kolo i derbi prvenstva kada u Tutinu gostuju istoimenoj ekipi gde će u direktnom okršaju rešiti praktično koja od ove dve ekipe će od naredne sezone igrati u većem rangu takmičenja.
PP Media