Održan zajednički sastanak čelnika opština Višegrad, Rudo, Čajetina i Priboj

Čajetina/Priboj/Višegrad/Rudo – U opštini Čajetina danas je održan sastanak, na kojem su prisustvovali čelnici opštine Višegrad Mladen Đurević, Rudo Dragoljub Bogdanović, Čajetine Milan Stamatović i Priboja Lazar Rvović, kako bi dogovorili zajedničke projekte i unapredili poslovnu saradnju.

Lideri četiri opštine Priboj, Čajetina, Rudo i Višegrad

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da mu je zadovoljstvo sarađivati sa susednim opštinama, a posebno turističkim centrom, kakav je Zlatibor.

„Mnogo toga je dogovoreno, a pre svega rad na zajedničkim projektima sve tri susedne opštine. Naš cilj je unapređenje života svih stanovnika ove opštine i na tome radimo. Turizam je okosnica razvoja opštine Višegrad i siguran sam da tu možemo još mnogo da napredujemo“, naglasio je Đurević.

Đurević je dodao da će saradnja između ovih opština biti usmerena na turizam i na mlade ljude, koji su prioritet lokalne zajednice.

On je podsetio da su ove opštine naslonjene jedna na drugu i da je ovo prilika da se učvrste veze koje će predstavljati temelj za ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Sastanku je prisustvovao i potpredsednik Privredne komore Srbije Rade Ljubojević.

PP Media