Održana završna priredba prijepoljskih predškolaca

Prijepolje – Vrtić nam je drugi dom – poručili su prijepoljski predškolci iz Predškolske ustanove „Miša Cvijović“ na završnoj priredbi koja je održana u Sportskoj dvorani prijepoljske Gimnazije.

Foto: A.Rovčanin

Kao i prethodnih godina, dvorana je bila ispunjena do poslednjeg mesta, dok je svaki nastup mališana nagrađen velikim aplauzom. Zajedničkim koreografijama i nastupom, deca su se oprostila od vrtia i odškrinula školska vrata.

Marko Šljukić, član Opštinskog veća poželeo je puno sreće mališanima i poručio da su oni srce opštine.

„Završna priredba je oproštaj naših predškolaca. Siguran sam da posle roditeljskog, najsigurniji je zagrljaj vaspitačica. Ovo je jedan zarez u detinjstvu, kada treba da uzletite visoko na polju obrazovanja i da lakše dođete do svojih ciljeva. Vi ste srce naše opštine,a mi ćemo i dalje proširivati svoje kapacitete i otvarati nove vrtiće kako bi uskoro ukinuli liste čekanja, poručio je Šljukić.

Član Opštinskog veća u Prijepolju Marko Šljukić, foto: A.Rovčanin

Violeta Tošić, direktorka PU Miša Cvijović istakla je da su zaposleni imali priliku i privilegiju dav zajedno budu jedna velika porodica.

„Imali smo privilegiju da zajedno rastemo i budemo jedna velika porodica,zajedno smo učili, pevali, smejali, dogovorali, plakali i naučili da budemo bolji ljudi. Krenite novim stazama, obrazujte se jer obrazovanje je ono što je najvrednije i niko vam neće oduzeti. Vrata vrtića će vam uvek biti otvorena kada budete želeli da se prisetite dragih uspomena. Budite hrabri i uporni, radite na sebi i uvek pomozite drugima, poručila je direktorka vrtića Violeta Tošić.

GZS i PP Media