Oglasio se Dimitrije Paunović nakon incidenta – Ako treba bacaćemo stolice ponovo! (VIDEO)

Nova Varoš – Nakon skandala koji se dogodio na zasedanju Skupštine u Novoj Varoši, kada su predsednici opozicije uništavanjem inventara prekinule sednicu, za „Novosti“ su govorili sadašnji predsednik skupštine, Branko Popović, kao i bivši predsednik Skupštine, koji je izazvao incident, Dimitrije Paunović.

Sednica Skupštine je krenula normalnim tokom, po dnevnom redu, pojedine kolege iz opozicije su prekinule rad sednice na taj način što su polupale inventar. Pozvali smo policiju, jer je u ovim uslovima zaista nemoguće raditi. Obećavam građanima da ćemo mi raditi svoj posao u skladu sa zakonom i u skladu sa Poslovnikom skupštine Nova Varoš – rekao je za „Novosti“ Branko Popović, predsednik Skupštine Nova Varoš.

Paunović za govornicom pre incidenta, foto: A.Rovčanin

Dimitrije Paunović objašnjava šta ga je navelo da u skupštinskoj sali, usred zasedanja, pobaca stolove:

-Ja zaista ne vidim nijedan razlog da se nešto tako desi, naročito što predsednik Skupštine uvek ima na raspolaganju odbornike da nas o nečemu obavesti, a ne da nas dovodi u ovakvu situaciju na samoj sednici Skupštine. Mi smo iziritirani danas do te mere, i ako nastave da nas iritiraju mi nemamo drugog načina, ako treba bacićemo stolice ponovo – zaključuje on.

Podsetimo, skupštinsko zasedanje u Novoj Varoši na kojoj je trebalo da bude usvojen budžet za buduću godinu prekinuli su odbornici opozicione grupe građana „Dimitrije Paunović“, nezadovoljni odlukom predsednika Skupštine da ne prihvati njihove predloge za dopunu dnevnog reda.

Novosti i PP Media