Opština Priboj nagradila najbolje učenike letovanjem u Sutomoru

Priboj – Opština Priboj nastavlja jednu lepu praksu, da letovanjem u svom odmaralištu u Sutomoru, nagradi svoje najuspešnije sugrađane, učenike, sportiste, decu sa posebnim potrebam i korisnike koji su u stanju socijalne potrebe.

Foto: Opština Priboj

Opštinsko veće u Priboju donelo Zaključak kojim, za izuzuetan uspeh postignut u učenju i radu tokom školovanja i školske 2022/23. godine, opština Priboj nagrađuje besplatnim sedmodnevnim letovanjem u svom omladinskom odmaralištu u Sutomoru:

-učenike osnovnih škola opštine Priboj koji su nosioci priznanja „Vukova diploma“ i priznanja „učenik generacije“ ili koji su osvojili prvo, drugo i treće mesto na okružnim, republičkim i međunarodnim takmičenjima.

-Opština Priboj obezbeđuje i letovanje za pedesetoro dece iz Prilužja-opština Vučitrn, pobratimske opštine sa Kosova i Metohije.

Prijave zainteresovnih učenika do 10.jula 2023.gdoine u Turističkoj organizaciji Priboja, zgrada opštine Priboj.

Troškovi letovanja za nagrađene učenike opštine Priboj i za decu iz bratskog Prilužja padaju na teret budžeta opštine Priboj.

Organizaciju i realizaciju letovanja nagrađenih učenika opštine Priboj i dece iz Prilužja, sprovodi Turistička organizacija opštine Priboj, deo društva u Sutomoru i Baru.

PP Media