Počeli radovi na rekonstrukciji puta prema Seljašnici

U opštini Prijepolje počela je prva faza radovi na rekonstrukciji puta koji vodi od naselja Kolovrat do Seljašnice. Prva faza radova u vrednosti od oko 10 miliona dinara radiće se na oko 400 m, dok se raspisivanje tendera za nastavak radova na ovoj deonici očekuje u ovoj sedmici.
Za oko 3000 stanovnika Seljašnice, jedne od najvećih Mesnih zajednica u opštini Prijepolje rekonstrukcija glavnog puta biće od velikog značaja, ističu oni. Kažu da je put koji su koristili godinama unazad bio u izuzetno lošem stanju i da će završetkom ovih radova doći kraj njihovim mukama.
Povodom početka radova na rekonskturciji ovog puta Seljašnicu su obišli kandidat za narodnog poslanika SDPS Nataša Mihailović i član Opštinskog veća zadužen za privredu Esad Hodžić. Nataša Mihailović je u svom obraćanju meštanima Seljašnice istakla da će se u svom budućem mandatu narodnog poslanika zalagati za rešavanje svih probleme koji muče građane, pogotovo onih koji se tiču lokalnog nivoa, te da će raditi na tome da pored putne infrastrukture u Seljašnici budu rešeni i drugi problemi, kako bi se u ovom naselju stvorili normalni uslovi za život.
„Biću tu da pomognem koliko god mogu na rešavanju svih problema koji su neophodni, kako bi uslovi za život u ovom naselju bili daleko bolji. Jako je važno da zanate da sada imate nekoga na državnom nivou ko će vas u svakom trenutku čuti i ko će raditi na tome da nam svima zajedno bude bolje“, istakla je Mihailović u svom obraćanju meštanima Seljašnice.
„U okviru radova na putu ka Seljašnici planirano je postavljanje asfalta, ivičnjaka i trotoara, tako da će meštani Seljašnice uskoro dobiti pristojnu saobraćajnicu“, kazao je član Opštinskog veća Esad Hodžić.
Rok za završetak prve feze radova na ovom putu je 30 dana. Ukupna dužina trase iznosi oko 3km, a prema rečima investitora u narednom periodu očekuje se kompletnan završetak puta ka Seljašnici.
PP Media