Polimlje i Jasen pretrpeli poraze na gostovanjima

Fudbaleri Polimlja poraženi su u drugom kolu zone Drina na gostovanju u Mionici od Ribnice sa 2:1 (1:1). Golove za Ribnicu postigli su Krstić u 14 i Tomić u 92 minutu meča, strelac za Polimlje bio je Admir Džanović iz penala u 27. minutu.
Polimlje tradicionalno teško do bodovca stiže na gosotovanjima, ta tradicija po svemu sudeći biće nastavljena i ove sezone. Ovoga puta samo jedan minut delio je izabranike Ivice Cvetanovskog od jednog boda, međutim Tomić je svom timu u sudijskoj nadiknadio obezbedio tri boda i deobu prvog mesto na tabeli posle dva odigrana kola zajedno sa Provom, Rađevcem i Radničkim iz Valjeva.
Naredne nedelje Polimlje će imati priliku za popravni pred svojim navijačima, u Prijepolje dolazi ekipa Rađevca koja posle dva kola ima maksimalan učinak i 6 osvojenih bodova . Nakon dva odigrana kola Polimlje ima samo jedan osvojen bod.

Identičan poraz na gosotvanju pretrpeo je i Jasen iz Brodareva, oni su sa 2:1 poraženi od Poleta iz Rasne u 2. kolu Zlatiborske okružne lige. Strelac gola za Jasen bio je Marko Prijović. Brodarevci posle dva odigrana kola imaju polovičan učinak i tri osvojena boda. Naredne sedmice na „Rosulje“ gostuje ekipa Prvog partizana iz Užica.
PP Media