Prvenac fudbalera Polimlja

Fudbaleri Polimlja zabeležili su prvu ovosezonsku pobedu u Zoni Drina. Na Gradskom satodionu u Prijepolju domaći su bili bolji od Jedinstva 1945 iz Vladimiraca i pobedili sa ubedljivih 4:0(2:0). Prvu radost domaćim navijačima doneo je Stanko Prišunjak evrogolom u 6. minutu meča, prednost je duplirao Srdjan Ćirković u 37. minutu, treći gol domaćh delo je Žarka Grbovića dok je konačan rezultat u postavio Igor Ćuković u poslednjim trenutcima meča.

Polimlje - Jedinstvo 1945 Vladimirci 4:0, foto: www.ppmedia.rs

Polimlje – Jedinstvo 1945 Vladimirci 4:0, foto: www.ppmedia.rs


Posle katastrofalnog poraza u prošlom kolu, uprava kluba iz Prijepolja zahvalila se na saradnji treneru Ivici Cvetanovskom i na njegovo mesto dovela Kuzmana Babeua, nekadašnjeg kapitena šampionske generacije Obilića. Promena trenera dala je rezultat, fudbaleri Polimlja od samog starta krenuli su agresivno i silno motivisani što je na kraju dalo i željeni rezultat. Ruku na srce tim Jednistva 1945 nije bio dostojan rival da se vidi prava snaga Polimlja. Gosti su u Prijepolje doputovali sa svega 11 igrača i bez većih ambicija za pozitivnim rezultatom. Ono što svakako može da raduje sve iskrene navijače Polimlja jeste pristup igri i zalaganje svih igrača od prvog do poslednjeg minuta.
Posle 5 odigranih kola Polimlje ima isto toliko osvojenih bodova i nalazi se na 10 mestu. Naredne nedelje očekuje ih nezgodno gostovanje u Klupcima Radničkom Stobeks.
PP Media