Poništeni rezultati parlamentarnih izbora na šest biračkih mesta u Prijepolju

Prijepolje – Odlukom Republičke izborne komisije (RIK) poništeni su parlamentarni izbori na 6 biračkih mesta u Prijepolju.

Ponavljaju se izbori na šest biračkih mesta, foto: A.Rovčanin

Naime, zbog propusta biračkih odbora u kutijama je bilo više glasačkih listića nego upisanih građana s pravom glasa, pa Komisija nije mogla utvrditi konačne rezultate izbora na šest biračkih mesta. Ovu informaciju potvrdio je za portal “PP Media” koordinator radnog tela RIK-a u opštini Prijepolje Belmir Mujezinović.

Glasanje za narodne poslanike u gradu na Limu će se ponoviti  u sredu, 1. jula 2020. godine, na biračkom mestu 21  “Zabrdnji Toci”, 54 OŠ “Milosav Stiković“ Кolovrat, 57 OŠ “Sveti Sava“ Bostani, na biračkom mestu 61 OŠ “Vladimir Perić Valter“ , na biračkom mestu 63 “Šah klub” i na biračkom mestu 65 “Elektrodistribucija”.

Na ponovljenim izborima  pravo glasa imaće 5574 birača.

PP Media

One thought on “Poništeni rezultati parlamentarnih izbora na šest biračkih mesta u Prijepolju

  • Nevidjen kriminal.Moja porodica kompletna nije glasala.Nas petoro.To znaci da je neko zloupotrebio nase glasove.Morao se potpisati za nas.Sve su ovo krivicna dela.Lako ih je dokazati.To je uradio neko iz birackog odbora na glasackom mestu 57 O.S.”Sveti Sava” na Bostanima.Ja cu licno tuzilastvu podneti krivicnu prijavu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *