Popović: Naš cilj je da ostvarimo predizborni program koji je iznet pred građanima

Nova Varoš – Održana je konstitutivna sednica skupštine opštine Nova Varoš, na kojoj su izabrani predsednik skupštine, zamenik predsednika skupštine, sekretar.

Branko Popović predsednik SO Nova Varoš, foto: A.Rovčanin

Novi predsednik Skupštine opštine Branko Popović je rekao da će već narednih dana biti zakazana nova sednica, na kojoj će biti izabrani ostali izvršni organi vlasti, predsednik opštine, zamenik predsednika opštine, kao i članovi opštinskog veća, ali neka stalna i posebna radna tela.

„Što se tiče opozicije, njeni poslovi i jesu da kritikuje vlast, naš cilj i zadatak vladajuće koalicije da ostvari program koji je iznet pred građanima u predizbornom periodu, i taj program je dobio većinu glasova naših građana, preko 50% lista „Aleksandar Vučić za našu decu“ dobila u Novoj Varoši. Imamo jednu većinu od 16 odbornika, 11 odbornika opozicije uvažavamo sve njihove sugestije, predloge, pitanja i da ih naravno ugradimo u neka naša rešenja, kako bi poboljšali kvalitet života naših sugrađana“, rekao je Popović.

Prema njegovim rečima, trenutna epidemiološka situacija je stabilna, nema novih slučajeva u poslednjih nekoliko dana, i nema pacijenata na internim i grudnim odeljenjima novovaroške bolnice, a sve je manji broj osoba koje se javljaju sa simptomima respiratornih tegoba u kovid ambulante.

GZS i PP Media