Porodilište u Priboju biće modernizovano uz pomoć Pampers donacije

Pampers će pomoći 10 porodilišta u Srbiji sa nameštajem i pelenama za novorođenčad. Roditelji su bili ti koji su odabrali porodilišta koja će biti modernizovana uz pomoć Pampers donacije. Odabrani gradovi su Priboj, Sjenica, Kraljevo, Bačka Topola, Užice, , Lazarevac, Novi Pazar, Valjevo, Senta i Požarevac. Ukupno deset porodilišta, jedno iz svakog nabrojanog grada dobiće Pampers pomoć u vidu nameštaja za novorođenčad i pelena.
Na Pampers Fejsbuk stranici svako je mogao da glasa za grad u Srbiji gde će porodilište biti opremljeno. Svaki glas predstavljao je mogućnost za modernizaciju porodilišta. Na ovaj način građani su svojim humanim gestom pomogli mamama i bebama, kako u Srbiji tako i u svetu, i da još jednom pokazali da zajedno možemo da menjamo svet.
Partnerstvo između Pampersa i UNICEF-a traje već deset godina i tokom ovog perioda eliminisan je materinski i neonatalni tetanus u 17 zemalja. Pampers poziva roditelje da se pridruže specijalnoj rođendanskoj želji: da pomognu da se eliminiše neonatalni tetanus u svim zemljama sveta, svuda gde god da još postoji kao pretnja.
PP Media