Poštanska štedionica otvorila ekspozituru u Prijepolju

U godini u kojoj je banka proslavila 95 godina postojanja, Poštanska štedionica je danas otvorila dve ekspoziture u Zlatiborskom okrugu. Dejan Popović iz banke Poštanska štedionica, izjavio je danas na otvaranju poslovnice u Prijepolju, da ta banka sada broji 124 ekspoziture.
„Na taj način pokušavamo i želimo da ostvarimo i pomognemo, da se na što efikasniji način obavljaju sve finansijske i bankarske potrebe građana Prijepolja, pravnih lica i preduzetnika. Samo neki od proizvoda koje je banka uvela ove godine, pored poslovne debitne kartice, pored penzija, unapred planiramo da do kraja godine krenemo sa odobravanjem i stambenih kredita što je jedan od velikih značaja, kako za banku tako i za sve građane Srbije“, rekao je Popović.

Otvorena ekspozitura Poštanske štedionice u Prijepolju

Otvorena ekspozitura Poštanske štedionice u Prijepolju


Bankarsko tržište u Prijepolju je razvijeno i biće oštra konkurencija, ali ja nesumnjam, računajuči na vaše višedecenijsko iskustvo, na tradiciju uspešnog poslovanja, da ćete zauzeti značajno mesto na tom tržištu“, rekao je predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović na otvaranju ekspoziture Poštanske štedionice.
On se predstavnicima ove banke zahvalio na tome što su prepoznali resurse ove opštine i potencijale, naročito u oblasti poljoprivrede i turizma.
predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović

predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović


„S obzirom na značajan broj stanovnika u našoj opštini, nadam se da ćete uspešno poslovati. Želim da vaši klijenti, sadašnji i budući, budu zadovoljni vašim uslugama i vašom bankarskom ponudom, a svi zajedno da budemo zadovoljni vašim načinom rada i vašim poslovanjem“, naveo je Zindović.
PP Media