Sve spremno za muzički festival “Stari grad”

Kubanski bend „ Salsa Y punto“, grupa „Kerber“ i rok legenda Željko Bebek nastupaju na ovogodišnjem festivalu “Stari grad”u Novom Pazaru. Publika će uživati u njihovoj muzici tokom dve večeri ovog festivala, 30. i 31. jula, a koji se održava na gradskom šetalištu.
Prestižni muzički festival “Stari grad” održava se 13. put, a njegov direktor , Aladin Imamović, kaže da koncerti osim svoje muzičke vrednosti imaju ulogu i da afirmišu sam turizam u gradu. Ove godine festival nema takmičarski karakter, ali će sigurno zanimljivi i atraktivni izvođači, kao i nastup poznatih imena, privući brojnu publiku iz Novog Pazara i ostalih gradova. Na stjedžu u pešačkoj zoni prvi će nastupiti članovi kubanskog benda “Salsa Y punto”, koji će 30. jula od 20 časova, preneti duh Kube ali i izvesti hitove iz perioda bivše Jugoslavije u kubanskom aranžmanu.

“Uživaćemo i u svojevrsnom folkloru koji donose izvođači ovog zanimljivog benda, tako da će biti jako zanimljivo slušati i gledati ovaj internacionalni bend. Već od 21:30 pratićemo nastup rock velikana kakvi su članovi grupe “Kerber”. Mi smo već 2007. imali priliku da slušamo pojedine članove ovog poznatog sastava, a sada prvi put posle mnogo godina, nastu grupa “Kerber” u kompletnom aranžmanu. Siguran sam da ćemo svi uživati u njihovim najvećim hitovima”, kaže Imamović.

Aladin Imamović direktor festivala Stari grad, foto: ppmedia.rs


U ponedjeljak, 31. jula, nastupiće legendarni , Željko Bebek, koji će predstaviti kako vlastiti autorski opus tako i čuvene hitove Bijelog dugmenta. Imamović ističe da i ovogodišnji “Stari grad” nastavlja tradiciju kvalitetnog muzičkog programa, nastupa velikih muzičkih imena i odabraniha autora, kojima ovaj festival, ali i njegovi organizatori “Mass enteretainment group” i Kulturni centar Novi Pazar, afirmišu dobar muzički ukus.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *