Pozorišna predstava “Mi čekamo bebu” u petak na sceni Doma kulture Jovan Tomić

Na sceni Doma kulture “Jovan Tomić” sutra će, u petak 20. oktobra, biti izvedena predstava „Mi čekamo bebu“ pozorišta „Bata Bulić“ iz Petrovca na Mlavi, koju je po tekstu Stevana Koprivice, režirao Miloš Jagodić. Predstava počinje u 20 sati, a cena ulaznice je 300 dinara.

Reč je savremenoj komediji koja na urnebesan način opisuje uzbuđenje i radost koje donosi „drugo stanje“. Mladi bračni par čeka bebu , ali najveću paniku oko trudnoće, porođaja i samog novorođenčeta ne stvaraju oni, već najbliža okolina. To stanje u ovoj priči zaista jeste „drugo“, a to znači da je potpuno pomereno iz normale i to gotovo kod svih likova koji defiluju scenom , što sve dovodi do niza komičnih situacija.

-„Mi čekamo bebu“ je predstava koja nema nikakvih pretenzija da se bavi dnevnom politikom ili dnevno aktulenim problemima. Ona pokušava da kaže nešto o svakome od nas kada se nađemo pred najlepšom i najuzbudljivijom stvari na svetu –rođenjem deteta. Nadamo se da ćemo i novovaroškoj publici uspeti da donesemo pozitivne energije, topline, te da ćemo se svi zajedno radovati i zabavljati prepoznavši sami sebe u nekim od scena naše predstave – kaže reditelj predstave Miloš Jagodić.

Pozorišni ansambl petrovačkog Kulturnog centra inače je dobro poznat domaćem gledalištu. Do sada su u gradu na padinama Zlatara gostovali desetak puta uglavnom sa komedijama kojima su Novovarošane do suza nasmejali. Dobru zabavu obećavaju i ovog puta, a glavne uloge su poverene mladim glumačkim nadama –Saši Radivojeviću i Milici Cicović, koja je na premijeri u Petrovcu na Mlavi debitovala sa 14 godina.
Izvor: Varoske novine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *