Upao u kuću i pucao na ukućane

U Suvom Polju, mestu udaljenom nekoliko kilometara od Prbojske Banje u noći između srede i četvrtka Radenko Trišović (63) naoružan karabinom i nožem upao je u kuću bivše supruge Milijane Trišović(60) i tom prilikom pucao na ukućane. U svom krvavom piru prvo je teško ranio pašenoga Radojka Raketića (63) a zatim i svastiku Danu Raketić (63), posle pucnjave napadač je nožem nasrnuo na bivšu suprugu zadavši joj nekoliko uboda nožem u predelu grudi da bi nakon toga napao njenu majku, osamdesetogodišnju Drinku Vakirević je isekao po rukama. Odmah po izvršenju zločina Radenko je izvršio samoubistvo, obesivši se nedaleko od kuće gde je izvršio napad.

Sa teškim povredama u užičku bolnicu prevezeni su bivša supruga Milijana i pašenog Radojko koji su hitno operisani i kako nam je rečeno nisu životno ugroženi, dok su u pribojskoj bolnici zadržani dvoje lakše povređenih na dalje lečenje.

– Sa prostrelnom ranom u predelu grudi tokom noći u bolnicu je primljen Radojko koji je odmah operisan, sečivo noža Milijani prošlo je pored srce pa je hitan zahbat i kod nje rađen. Sada se oboje nalaže na intenzivnoj nezi i nisu životno ugroženi – rečeno nam je u užičkoj bolnici.

Komišije obe porodice su zatečene i iznenađene ovim što se desilo. Kažu da bivši supružnici žive razvedeni duže od godinu dana te da ništa nije slutilo ovakvom epilogu.

Milena Trišović komšinica, foto: www.ppmedia.rs

– Tokom noći čula sam jauke i pozive za pomoć. Odmah sam otišla kod komšija i zatekla stravičan prizor. Radojko i Dana su ležali u lokvi krvi. Takođe oblivena krvlju bila je i bivša supruga Milijana dok je starica Drinka imala posekotine po rukama. Odmah smo pozvali hitnu pomoć koja je brzo stigla – objašnjava drhtavim glasom prva komšinica Milena Trišović.

Inače kako saznajemo brak Radenka i Milijane bio je skladan do unazad nekoliko godina kada su nastali problemi a ubrzo je usledio razvod. Radenko je jedno vreme proveo u zatvoru zbog kako komšije kažu ubistva psa. Tokom zajedničkog života imali su troje dece dva sina i ćerku.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *