Predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović čestitao Novu godinu i Božić

Prijepolje – Predsednik opštine Dragoljub Zindović čestitao je Novu godinu svim građanima, a sveštenstvu i monaštvu Mileševske eparhije i vernicima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru uputio je i čestitke povodom božićnih praznika.

Prvi čovek opštine Dragoljub Zindović uputio čestitku za Novu godinu i Božić, foto: A.Rovčanin

Zindović ističe da je iza nas još jedna godina ispunjena višestrukim problemima koje smo, iako nisu direktno vezani za našu opštinu, prevazilazili upornošću, maksimalnim radom i zalaganjem. Godina iza nas je bila u znaku ozbiljnih investicionih zahvata. Neki su završeni, neki započeti, neki zbog objektivnih okolnosti prolongirani i nastaviće se većom energijom i zalaganjem u godini ispred nas. Značajna za našu opštinu bila su ulaganja u poboljšanje vodosnabdevanja, asfaltiranje putnih pravaca. Nastavljeni su radovi na mostu u Šarampovu i Prijepolje će dobiti i moderno saobraćajno rešenje za uključivanja vozila sa magistrale na most, a taj deo grada, uz izgradnju obaloutvrde i šetalište, biće jedan od najatraktivnijih. Sve će to biti zaokruženo i kroz projekat sanacije puta za Raišnjevu. Pitanje deponije konačno je počelo da se rešava sa nivoa države i u narednoj godini, izradom projekta, prostor Stanjevina biće rekultivisan. Očekuju nas velika ulaganja u oblasti infrastrukture, sanacija puta do Mileševa, u susret velikom jubileju i obeležavanju jednog od najznačajnijih istorijskih datuma za ovu opštinu ali i Srpsku pravoslavu crkvu, a to je osam vekova Manastira Mileševe.

Ono što je posebno značajno je da u svim našim poslovima i planovima, u rešavanju svih problema, ostanemo kao i do sada jedinstveni kao građani ali i kao predstavnici političkih opcija u koaliciji kojoj su birači dali mandat da vodi Prijepolje. Pred nama je izborna godina i najvažnije je istaknuti da treba da uvek ima prevagu ono što nam je zajedničko, a to je: Prijepolje iznad svega i u svemu, kaže se u čestitci koju je za Novu godinu i Božić uputio predsednik opštine Dragoljub Zindović.

PP Media