Spektakl Maje Berović u susret Novoj godini na Zlatiboru

Čajetina – Drugi u nizu novogodišnjih koncerata koje za sve posetioce i meštane zlatne planine organizuju opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, koncert Maje Berović, bio je jedan pravi „mali“ spektakl i disko na otvorenom, saopšteno je iz TO Zlatibor.

Maja Berović ispunila Kraljev trg na Zlatiboru, foto: TO Zlatibor

Popularna Maja, koja uz godine u godinu beleži konstantan uspon u karijeri i praktično suvereno vlada jednim delom estradne scene, iako prvi put na otvorenoj zlatiborskoj sceni kraj jezera i temperaturi u minusu, brzo je ovladala atmosferom na Кraljevom trgu i hiljadama okupljenih obožavalaca priredila noć za pamćenje.

U pratnji plesača i kroz zanimljiv i atraktivan muzičko-scenski nastup, Maja je izvodila svoje velike hitove. „Čime me drogiraš“, „Harem“, „Pravo vreme“, Nisam normalna“, „Devojačko prezime“, „Džin i limunada“, „A to me radi“, „Dilajla“, „Dečko za provod“, i tako nastavila i ubrzala vrtlog dobrih vibracija Dejana Petrovića i Big Benda iz predhodne noći, koji u vidu dobrog provoda krasi zlatnu planinu uvek na prelazu iz stare u novu godinu.

Maja Berović, foto: TO Zlatibor

Mlada publika iz stiha u stih je pratila divu današnje muzike, i svaku pesmu ispraćala velikim vriscima i skadiranjem, a samu kulminaciju koncert je imao u Majinom interpretiranje pesme „Đurđevdan“.

Serija novogodišnjih koncerata i slavlja na Zlatiboru nastavlja se u noći dočeka koncertom legende narodne muzike, Miroslava Ilića, dok će svoj završetak imati u prvoj večeri Nove 2020. kada će reprizu dočeka u svom rok stilu prirediti „Van Gogh“.

PP Media i GZS