Pretučena dvojica mladića u centru Prijepolja

Prijepolje – Noćas jedan sat iza ponoći, ispred kafića „San Marko“ prebijena su dva mladića metalnim šipkama, i tom prilikom nanete su im telesne povrede u predelu glave, vrata i leđa.

Prema rečima očevidaca, mladići su sedeli u kafiću i većinu vremena razgovarali između sebe, nisu bili u alkoholisanom stanju. Međutim, kada su krenuli napolje, sačekala ih je grupa od nekoliko momaka, koji su ih napali bez povoda.

Povređene mladiće je vlasnik lokala odvezao do bolnice gde su im sanirane povrede. Nakon lekarske obrade, oni su pušteni na kućno lečenje.

Policija je izašla na lice mesta a izjavu povređenih mladića uzeli su danas, jer su ova dva momka noćas bili u teškoj situaciji, obliveni krvlju i nisu mogli da daju iskaz.

Ono što je simptomatično, jeste da su napadači isti oni koji su nedavno u Prijepolju u centru grada pretukli fudbalera Polimlja, Emira Hamzića. On je iz te tuče jedva izvukao živu glavu, a posledice tog napada još uvek nisu sanirane.

PP Media i GZS

2 thoughts on “Pretučena dvojica mladića u centru Prijepolja

  • Pa ,,lepo “bogami malo ga mazi i pazi u pritvoru pusti ga na slobodu i opet vandalstvo , pa dokle bre više ovako . Zabrana rad kaficima posle 12 .sati i gotovo. Radnu terapiju u rudniku za sve izgrednike.

  • Sta tu ima simpaticno nacijolisticka govna u yvatro ko da ih je hitler pravio mryitelji muslimana vaske male nabildovane sto su im hormoni udarili u glavu od steroida , sram bilo njihove roditelje ,sram bilo policiju prijepolja , sram bilo drzavu podrzavate nasilje i mrnju i sovinizam ,policija ih ocigledno stiti kad niko ne sprovodi pravdu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *