Nasilnici se nagodili sa tužilaštvom

Prijepolje – Trojica nasilnika koja su u noći između petka i subote brutalno pretukla Đorđa Drobnjaka i Eldara Kozicu, sklopili su nagodbu i priznali krivicu sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Prijepolju. Dragan B. i Branko S. osuđeni su na po tri meseca kućnog pritvora, dok je Sinan M. osuđen na dve godine uslovnog zatvora, dok je četvrti napadač oslobođen optužbi. Trojici nasilnika na teret je stavljeno krivično delo nasilničko ponašanje.

Mesto gde su napadnuti i pretučeni Đorđe i Eldar, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Grupa nasilnika koja je od ranije zbog sličnih krivičnih dela poznata organima gonjenja, bez ikakvog povoda, narnula je u subotu rano ujutru ispred lokala „San Marko“ na Đorđa Drobnjaka i Eldara Kozicu i tom prilikom metalnom šipkom nanela im telesne povrede u predelu glave, vrata i leđa.

Povrđeni mladići u policiji su naveli da su ih u subotu oko 00.30. isped jednog kafića u Prijepolju sačekala i pretukla četvorica momaka. Kako su kazali sve je krenulo kada su izlazili iz lokala gde ih je na samom izlazu sreo Sinan M. i bez povoda počeo da ih vređa i da im se unosi u lice. Potom je Dragan B. koji je bio u društvu Sinanovom izvadio metalni teleskop i udari prvo Eldara u predelu glave a potom i Đorđa. Pošto su pali na tlo ostali mladići su počeli da ih krvnički udaraju rukama i nogama po telu dok je Dragan nastavio da ih bije metalnim teleskopom.

Napadače su jedva uspeli da obuzdaju vlasnik i gosti lokala ispred koga je došlo do napada u kojem su nedužni mladići pretučeni.

Inače, zbog istog krivičnog dela Branka S. zajedno sa bratom Nikolom uskoro očekuje optuženička klupa, zbog napada koji se desio pre deset meseci u kojem je pretučen fudbaler Polimlja Emir Hamzić.  

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *