Priboj: Raspoređen novac sportskim kolektivima

Članovi Opštinskog veća opštine Priboj razmatrali su Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Priboj. Donet je predlog rešenja o raspodeli sredstava za učešće u programima i projektima u oblasti sporta za 2018. godinu i rešenja o raspodeli sredstava na sportske klubove i organizacije za 2018. godinu. Takođe razmatran je Izveštaj o radu Opštinkske uprave Priboj za prethodnu godinu i Predlog Odluke o usvajanju izveštaja o popisu imovine i obaveza na dab 31.12.2017. godine.

Nakon što je dostavljeno mišljenje Organizacije sindikata Opštinske uprave Priboj na predlog Pravilnika o izmenama i dopunama Pravilnika o sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Priboj, isti je i donet na današnjem zasedanju. Kao reprezentativni sindikat, sindikalna organizacija Opštinske uprave Priboj dostavila je mišljenje u kome stoji da je utvrđeno da se izvorni i povereni poslovi Opštinske uprave Priboj, obavljaju na delotvoran, funkcionalan i efikasan način, stručno, nepristrasno, politički neutralno i etički prihvatljivo.

Usvojen je i predlog Komisije za raspodelu sredstava u sportu i kategorizaciju sportskih organizacija, kojim je 26.500.000,00 dinara raspoređeno na 19 sportskih udruženja u redovnom programu i osam udruženja u posebnom programu.

Razmatran je i Skupštini opštine prosleđen na usvajanje Izveštaj o radu Opštinske uprave Priboj za 2017. godinu. Isti je pohvaljen od strane članova Opštinskog veća, kao i rad Opštinske uprave, kojom su građani iz godine u godinu, prema anonimnim anketama i istraživanjima, sve više zadovoljni.

Opštinsko veće opštine Priboj danas je usvojilo i Izveštaj o popisu imovine i obaveza na dan 31.12.2017. godine.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *