Prijepoljci 6. jula biraju najboljeg zeta i snajku

Prijepolje – Prijepolje je grad reka i zato su još jednom iskorišćene prednosti Lima i Mileševke i na njihovim obalama organizuje se u subotu 6. jula jedna od najlepših i najposećenijih manifestacija kod nas – Limski darovi.

Foto: A.Rovčanin

Manifestacija je jedinstvena u svetu jer je jedino Prijepolje odlučilo da oda priznanje svojim najboljim zetovima i snajkama, a ima ih mnogo, iz raznih krajeva sveta. Svi oni okupe se tog dana i bore se za titulu najboljeg, a nije im lako, jer preporuka ide od svekrve i tašte. 

Da bi atmosfera bila potpuna, vrši se i izbor najbolje riblje čorbe a u kotlićima se osim ribe krčka i umeće, veština i želja svake ekipe da ponese titulu najbolje. Celodnevno druženje začinjeno je zvucima dobre muzike u kojima uživaju i učesnici ali i prolaznici.

Foto: Promo

– Budite naš gost od 4. do 7. jula i uživajte u sjajnim koncertima na manifestaciji PP FEST ali i ne propustite da „siđete do reke“ i da uživate u jedinstvenoj manifestaciji Limski darovi koja obećava samo dobar provod i druženje – pozivaju iz Turističke organizacije Prijepolje.

PP Media