Prijepolje: Asocijacija mladih SDA dobila novo rukovodstvo

Pre nekoliko dana održana je izborna skupština Asocijacije mladih SDA Sandžaka – ogranak Prijepolje na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Za predsenika AM SDA u Prijepolju izabran je Damir Rovčanin, funkciju zamenika obavljaće Edin Đuhić dok će sekretar u ovom mandatu biti Enis Poturak.
Na skupštini su izabrani i potpredsednici AM SDA zaduženi za različite resore. Dalila Beganović biće zadužena za društvena pitanja, Fuad Džinović za sport, Samra Hadžibulić za kulturu i informisanje, a Inesa Fazlić za pitanja iz oblasti obrazovanja.
Novoizabrani predsednik Asocijacije mladih SDA, Damir Rovčanin rođen je 27. novembra 1989. godine u Prijepolju. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Podgorici 2012. godine. Nakon završenih specijalističkih studija na pravosudnom smeru 2013. godine, upisuje master studie na Pravnom fakultetu u Kragujevcu koje uspešno završava 2015. godine. Tokom studija učestvovao je na više seminara iz oblasti zaštite ljudskih prava i izbornih sistema u Evropi i Americi. Trenutno obavlja pripravnički staž u advokatskoj kancelariji Mehmeda Rovčanina, kaže se u saopštenju SDA Sandžaka ogranak Prijepolje.
PP Media