Uskoro završetak radova na rasveti u Ivanju

U prijepoljskom naselju Ivanje u toku su završni radovi na postavljanju ulične rasvete u dužini od 3,2 km. Vrednost ovih radova iznosi blizu 5 miliona dinara, a prema rečima izvođača završetak je predviđen za 10-tak dana.
Od novog mosta koji je nedavno rekonstruisan, a koji se nalazi na ulazu u prijepoljsko naselje Ivanje, pre petnaestak dana počeli su radovi na postavljanju ulične rasvete. Od pomenutog mosta u dužini od 3 km i 200 m, pa sve do dela naselja gde rasveta u dužini od 1 km postoji već tri godine biće postavljena ulična rasveta, tako da će glavni put kroz celo prigradsko naselje Ivanje biti osvetljen, kazao je član Opštinskog veća zadužen za privredu Esad Hodžić.
„Vrednost ove investicije, je znatno manja, nego u Velikoj Župi, zbog toga što se u ovom slučaju koriste stubovi Elektrodistribucije. Postigli smo sporazum da se njihovi stubovi mogu koristiti kao nosači, što je znatno smanjilo troškove postavljanja rasvete“, dodao je Hodžić.
Poslovi na postavljanju ulične rasvete u naselju Ivanje povereni su prijepoljskoj firmi „Brifer“, prema rečima izvođača, radovi teku predviđenom dinamikom, a njihov završetak se očekuje pre kraja tekućeg meseca.
PP Media