Prijepolje: Na platou Doma kulture organizovan doček Nove godine

U organizaciji opštine Prijepolje i Doma kulture biće održan novogodišnji koncert. U noći 31. decembra prijepoljce će na platou Doma kulture zabavljati Mirza Selimović pobednik muzičkog šoua Zvezde granda, kao i njegova koleginica, učesnica Zvezda granda Vanja Mijatović.
Prevashodni cilj organizacije ovog novogodišnjeg koncetra, prema rečima direktora Doma kulture Mirka Malešića jeste da građanima Prijepolja, koji za novogodišnje praznike neće putovati ili novogodišnju noć ne žele da provedu u lokalnim diskotekama, klubovima i restoranima, a ni u kućnoj atmosferi poklone jedan prijatan doček u gradskom ambijentu.
Ove godine je po prvi put centar Prijepolja dobio novogodišnji ambijent. Prošle nedelje je na platou Doma kulture okićena novogodišnja jelka a svetiljke su se našle i na svim mostovima u gradu, kao i na uličnom drveću.
Malešić je ovom prilikom pozvao sve zainteresovane prijepoljce da novogodišnju noć dočekaju na platou Doma kulture, uz Mirzu Selimovića i Vanju Mijatović, kako bi iz Prijepolja za doček otišla potpuna praznična slika.
PP Media