Prijepolje pobednik memorijala u čast Senada Ljajića

Prijepolje/Novi Pazar – Tim Prijepolja pobednik je drugog Memorijalnog turnira Senad Ljajić u malom fudbalu, koji je u subotu u Novom Pazaru u organizaciji Sandžačke demokratske partije okupio članove pet gradskih i opštinskih odbora te političke stranke.

Foto: RTVNP

Na veštačkoj travi Sportsko-rekreativnog centra, Prijepolje je u finalu savladalo Sjenicu sa 3:0 golovima Demira Avdića, Hakije Račića i Adisa Balije.

Treće mesto pripalo je Priboju, a četvrto Tutinu, dok su druga i prva ekipa Novi Pazar završile na petoj, odnosno poslednjoj, šestoj poziciji.

Za najboljeg igrača i strelca, tim redosledom, proglašeni su Hakija Račić i Demir Avdić iz Prijepolja, dok se čuvar mreže Sjenice Mirza Šabanović izdvojio među golmanima.

Podsećamo, Senad Ljajić iznenada je umro 23. februara 2019. godine, a u tom trenutku obavljao je dužnost predsednika Fudbalskog saveza Novog Pazara, Raške i Tutina i potpredsednika Fudbalskog saveza Raškog okruga.

On je bio i delegat na jedinstvenoj listi Fudbalskog saveza Srbije za utakmice Superlige, Prve lige i Kupa Srbije, ali i dugogodišnji član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Novi Pazar, potpredsednik Jošanice i predsednik Novog Pazara 1928.

Senad Ljajić bio je i istaknuti član Sandžačke demokratske partije.

Izvor: RTVNP M. Minić