Prijepolje, Priboj, Nova Varoš: Bez organizovanog dočeka u Limskoj dolini

Organizovanog dočeka Nove godine na trgovima u Limskoj dolini ovog 31. decembra neće biti. Naime, za razliku od prošle godine kada su u Prijepolju i Priboju organizovani koncerti ove godine se od te ideje odustalo. Iz opštine Priboj kažu da su novac predviđen za organizaciju koncerta preusmerili Centru za socijalni rad. Dok Prijepolje ne da nije imalo u planu da organizuje doček na trgu već u lokalnoj samoupravi i Turističkoj organizaciji nisu našli za shodno ni grad da ukrase onako kako treba.
Organizovanog dočeka neće biti ni u Novoj Varoši, ali za razliku od Prijepolja, grad podno Zlatara je ukrašen onako kako dolikuje jednom turističkom mestu, pa po oceni mnogih nikada lepše nije izgledao uoči dočeka Nove godine.

Nova Varoš

Ugostitelji zadovoljno trljaju ruke

Kako nema organizovanog dočeka na trgovima, tako su ugostiteljski objekti u ova tri grada popunjeni do poslednjeg mesta. Mladi će najluđu noć dočekati u diskotekama i klubovima, dok će oni stari i sa dubljim džepom u novu godinu ući iz restorana i hotela. Mesta za doček i prva tri dana naredne godine skoro i da nema kada su u pitanju hoteli na Zlataru. Direktorke hotela Panorama i Zlatarski biseri Rosa Jakovljević i Ivana Novaković u glas kažu da su odavno novogodišnji aranžmani rasprodati te da slobodnih mesta u ova dva hotela ima tek nakon 4 januara.
PP Media