Prijepolje uspešno predstavljeno na Međunarodnom sajmu turizma i zdravlja u Banja Luci

U sportskoj dvorani „Borik“ od 22. do 24. septembra održan je treći Međunarodni sajam turizma i zdravlja. Grad Banja Luka ugostio je oko 100 izlagača iz više zemalja regiona među kojima su ponudu predstavile turističke organizacije, agencije, turoperateri, banjski i klimatski centri. Posetioci su imali priliku da se upoznaju i sa uslugama iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, vode i dijetetskih suplemenata.

MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I ZDRAVLjA U BANjA LUCI

MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I ZDRAVLjA U BANjA LUCI


Direktor Turističke organizacije Banja Luka, Ostoja Barašin na otvaranju sajma pozvao je građane da se upoznaju sa destinacijama za sledeću sezonu i preporukama za zdrav život.
Ovogodišnji sajam obogaćen je i velikim brojem prezentacija iz različitih oblasti, kao i predstavljanjem turističke ponude iz regiona. Turistička organizacija Prijepolje nastupila je u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, a posetioce su privukle raznolike prirodne lepote i spomenici kulturne baštine.
3. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I ZDRAVLjA U BANjA LUCI

3. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I ZDRAVLjA U BANjA LUCI


Građani Banja Luke su posebno interesovanje za našu regiju pokazali u petak, 23. septembra u okviru promocije na Trgu Krajine. Uz trubački orkestar Dejana Jevđića veliki broj posetilaca upoznao se sa turističkim oazama Prijepolja i ostalih gradova Zapadne Srbije.
PP Media