Prijepolje: Utvrđena zbirna izborna lista

Opštinska izborna komisija u Prijepolju utvrdila je zbirnu izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine opštine, za izbore koji će biti održani 24. aprila.
Prva na glasačkom listiću biće lista “Sandžačka demokratska partija – Socijaldemokratska partija Sandžaka – Rasim Ljajić”, sa imenima 41 kandidata za odbornike, koliko mesta će inače brojati naredni lokalni parlament.
Druga je lista “Muamer Zukorlić –Za pomirenje BDZ Sandžaka-LDP” i brojaće 28 kandidata za odbornike . Treća lista na glasačkom listiću biće “DPS – dr Zulkefil Bato Sadović”, na njoj se nalazi 22 odbornička kandidata. Pod rednim brojem četiri naći će se lista “SDA Sandžaka-Dr.Sulejman Ugljanin”, na kojoj se nalazi 37 odborničkih kandidata. Pod brojem 5 je lista “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje – Ivica Dačić “ i na njoj se nalazi 41 kandidat za odbornika. Redni broj 6 je lista “Dveri – za spas Prijepolja – Borko Puškić” i na listi se nalazi 30 odborničkih kandidata. Sedma lista je “SLOŽNO za Prijepolje –Demokratska stranka Srbije – Srpska radikalna stranka – Zajedno za Srbiju” in a njoj se nalazi 41 kandidat. I na osmom mestu naći će se lista Grupa građana “Novi Ljudi“ – Vele Janjušević, koja broji 14 odborničkih kandidata.
PP Media