SDP će raditi na rešavanju problema građana Prijepolja

Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije u Prijepolju nastavlja sa obilascima prijepoljskih naselja. Tom prilikom rukovodstvo ove stranke razgovara sa građanima o problemima koji ih muče, kao i o načinu iznalaženja rešenja istih.
Za meštane naselja Velika Župa i Ratajska jako je važno što se neko od političara odlučio da ih poseti i da se upozna sa njihovim problemima. Oni su prilikom razgovora sa rukovodstvom OO SDP-a u Prijepolju govorili i o projektima koji su do sada urađeni u njihovim naseljima, a koji su za njih od velikog značaja.
Iz rukovodtsva ove stranke u Prijepolju ističu da su uvek tu za ljude, koji žive u svim delovima ove opštine i da će u narednom periodu izdvojiti vreme da čuju probleme svih građana Prijepolja i okoline.
„Naš cilj je da predstavimo naše planove, kadrove i politiku. Da se dogovorimo sa građanima kroz upoznavanje sa njihovim aktuelnim problema i rešavanjem istih“, kazao je ispred rukovodstva OO SDP u Prijepolju Edin Bećirović.
Aktivnosti rukovodstva OO SDP-a kroz obilaske naseljima u Prijepolju biće nastavljene i narednih dana, kada se očekuju posete brodarevskom kraju.
PP Media