Prijepoljski naprednjaci dobijaju novo povereništvo

Skoro godinu dana je prošlo od kako je Dragoljub Zindović podneo ostavku na čelu Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Prijepolju, a da naprednjaci nisu dobili novog predsednika. Centrala stranke posle neuspešnih unutar stranačkih izbora u Prijepolju za poverenika je imenovala Dimitrija Paunovića, predsednika opštine Nova Varoš i od nedavno načelnika Zlatiborskog okruga.
U razgovoru za naš portal Dimitrije Paunović kaže da će Srpska napredna stranka u Prijepolju tokom ove sedmice dobiti novo povereništvo kao i da ima nekoliko kandidata koji bi mogli da zauzmu poziciju predsednika opštinskog odbora (imena poznata redakciji) . Međutim, predsednik koji je samo prvi među jednakima u ovom odboru biće izabran tek nakon narednih lokalnih izbora, kaže Paunović. Ono što je bitno za ovu stranku u Prijepolju jeste da su poremećeni međuljudski odnosi prošlost i da stranka spremno dočekuje izbore dodao je Paunović.
On očekuje da će Srpska napredna stranka nakon predstojećih lokalnih izbora biti okosnica vlasti u 90% opština Zlatiborskog okruga, a kako kaže u toku su i razgovori sa potencijalnim koalicionim partnerima kako bi zajednikči nastupili na lokalnim izborima u Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši.
PP Media