Prijepoljski sportisti osvojili 11 medalja na 55 MOSI u Priboju

Na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama koje su završene u nedelju u Priboju sportisti iz Prijepolja imali su zapažen učinak i osvojili 11 medalja, od toga čak 6 zlatnih, 3 srebrne i 2 bronzane. Najsjajnija odličija u ženskoj konkurenciji izvojevana su u odbojci na pesku, košarci i rukometu dok je u mukoj konkurenciji zlato pripalo odbojkašima, fudbalerima i atletičaru Tariku Hadžaliću u skoku u vis. Srebrnu medalju za prijepoljski sport doneli su atletičari i to u troskoku, skoku u vis i štafeti 4×100 metara, dok su bronzu osvojili rukometaši i muška ekipa u odbojci na pesku.

Novovaroškim sportistima na Igrama u Priboju pripala su tri odličija i to jedna zlatna i dve srebrne medalje. Zlato u grad podno Zlatara donele su šahistkinje, dok je srebro pripalo rukometašima i košarkašima.
Inače sveukupni pobednik Međuopštinskih omladinskih sportskih igara je ekipa domaćina Priboja, drugo mesto pripalo je sportistima iz Pljevalja dok je treći Sokolac.

U ponedeljak sa početkom u 20 sati u maloj sali Doma kulture u Prijepolju biće organizovana svečana dodela pehara i medalja prijepoljskim sportistima sa 55. Međuopštinskih omladisnkih sportskih igara.
PP Media.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *