Pripreme za Božićni turnir u Prijepolju

U organizaciji Sportskog saveza, a pod pokroviteljstvom loklane samouprave, u opštini Prijepolje po prvi put će biti organizovan Božićni turnir u malom fudbalu. Turnir počinje 5. januara 2016. godine, a iz organizacije očekuju veliki broj ekipa, jer kako ističu interesovanje je već na zavidnom nivou.Utakmice će se odigravati u sportskoj dvorani prijepoljske Gimnazije.
Na ovom sportskom turniru, pored domaćih ekipa, učešće će uzeti i ekipe iz susednih gradova, kao što su Pljevlja, Bjelo Polje, Priboj, Nova Varoš, Čajetina i Užiće, očekuju organizatori. Iako su ranijih godina postojali pokušaji za organizaciju Božićnog turnira od strane pojedinaca, koji nije zaživeo, jedan ovakav turnir treba da organizuje Sportski savez uz pomoć opštine Prijepolje i da to preraste u tradiciju, ističe sekretar Sportskog saveza Prijepolja Rade Radivojević.
„Nadam se da će pored Ramazanske lige i Božićni turnir zaživeti i početi tradicionalno da se organizuje svake godine. Planirano je da turnir počne 5. januara, a prijave ekipa će se vršiti do 4. januara u prostorijama Sportskog saveza. Očekujemo veliki broj ekipa, jer su nagrade solidne“, kaže Radivojević.
Za učesnike Božicnog turnira organizacioni odbor je odredio i bogat nagradni fond. Naime, ekipa koja osvoji prvo mesto na turniru biće nagrađena sa 250 hiljada dinara, druga ekipa 100 hiljada, dok će nagrada za treće mesto iznositi 50 hiljada dinara.
PP Media