Rovčanin podneo ostavku na mesto predsenika FK Polimlje

Predsednik FK Polimlje Sead Rovčanin podneo je ostavku na tu funkciju. Kako za naš portal kaže “oterali su me katastrofalni rezultati kluba u poslednjih nekoliko kola. Prelomna je bila utakmica protiv “Radničkog Stobeks” u Prijepolju i sraman poraz posle vođstva od 2-0. Nezadovoljan sam i igrom i rezultatima, a obzirom na uslove, 11. mesto u Zoni “Drina” smatram sramotnim. Moral mi nedozvoljava da nastavim dalje”, tvrdi Rovčanin.
Rovčanin je na mesto predsednika kluba došao pre četiri godine, kada se Polimlje takmičilo u Zlatiborskoj okružnoj ligi. Klub se nalazio u jako lošem stanju kako infrastrukturno tako i organizaciono. Godinama se ništa u Polimlje nije ulagalo a novac koji je u klub tada dolazio uglavnom se podizao i nerezonski trosio bez cilja da se uloži u Polimlje. Rovčanin je ostavio klub kako i dolikuje časnim ljudima, na stabilnim finansijskim temeljima i besprekornom infrastrukturom. Na stadionu, glavnom i pomoćnom terenu, kao i kompletnim uslovima rada trenera i igrača, Polimlju mogu da pozavide i mnogi klubovi iz daleko većeg ranga takmičenja.
Sead Rovčanin je ovim gestom definitivno potvrdio da je odgovoran i savestan, te da je hrabro preuzeo odgovornost za loše rezultate ove jeseni.
Krajem naredne sedmice biće održana i skupština kluba, kako naš portal saznaje jedini kandidat da preuzme predsedničku funkciju je Rijad Muškić, uspešni prijepoljski privrednik za koga poznavaoci fudbala u Prijepolju kažu da je u ovom trenutku i najbolje rešenje za klub.
PP Media